FORGOT YOUR DETAILS?

HBL LAB- BIOHEMIJA

U Hbl– lab biohemijskoj laboratoriji se radi široki spektar analiza iz svih oblasti savremene kliničke dijagnostike.

Kvalitetnim kadrom i primjenom najsavremenijih aparata omogućeno je da pacijent u najkraćem roku dobije pouzdane rezultate neophodnih biohemijskih analiza za uspostavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti i procjenu efikasnosti primenjene terapije.

Određivanje parametara iz oblasti kliničke hemije i imunohemije, hematologije, koagulacije, serologije izvodi se na analizatorima najnovije generacije renomiranih svjetskih proizvođača.

Na ovako sofisticiranoj opremi u mogućnosti smo da Vam u najkraćem mogućem roku i uz vrlo visoku tačnost i preciznost uradimo analize iz svih oblasti kliničke biohemije.

Uz klasične analize za praćenje metabolizma osnovnih parametara (šećera, masti, proteina, kreatinina, uree, bilirubina, itd.), enzima (AST, ALT, GGT, ALP; AMY, itd.), elektrolita, mikroelemenata, posebno treba istaći inovativne i jedinstvene analize iz oblasti imunohemije vezane za hormone, tumorske markere i virusnu serologiju, kao i one koje se zasnivaju na specifičnim tehnikama tipa masene spekrometrije.

Svi aparati su umreženi informacionim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu, kao i veliku brzinu izdavanja rezultata.

Analize se rade iz primarnog uzorka krvi i preko bar koda, čime se postiže puna automatizacija i kontrola analitičkog procesa, a mogućnost greške (ljudski faktor) svodi na minimum.

Analiza
Urina

Kalprotektin
u stolici

Izdisajni Test
Helicobacter

Analiza
spermograma

Tumorski
markeri

Hematološke analize
krvi

Analiza
krvi

Zakažite svoj termin

TOP