Analiza Urina

Genetičke konsultacije kod NIPT-a

Laboratorijske genetičke konsultacije kod NIPT testiranja

Neinvazivnim prenatalnim testiranjem (NIPT testovima) napravljen je značajan korak u genetičkom informisanju budućih roditelja o nihovom potomstvu i prije samog rođenja.

Na pitanja:

  • O kakvom se testiranju zapravo radi?
  • Koji je od ponuđenih testova pravi izbor za vas?
  • Postoji li porodično opterećenje i da li prethodno postoji potreba da se uradi neka dodatna genetička analiza?
  • I na kraju, postoji li potreba za nekom od metoda invazivne prenatalne dijagnostike?

važno je da dobijete odgovor, prije same odluke da se uradi neki od neinvazivnih prenatalnih testova i dobije informacija o genetici vaše bebe.

Laboratorijske genetičke konsultacije kod pripreme za VTO

U današnjem dobu, gdje se sve veći broj parova različitih generacija, bori za ostvarenje potomstva, pacijenti se susreću sa velikim brojem analiza koje su im tražene, a tiču se testiranja u pripremi za vantjelesnu oplodnju, koja su za pacijente veoma iscrpljujuća, kako emotivno, tako i finansijski.

Među tim analizama, postoji i određen broj genetičkih analiza, koje su od velikog značaja za uspješnost VTO procedure, kao i za samo održavanje novonastale trudnoće.

U ponudi  nalazi se veliki broj analiza koje obuhvata ova grupa, kako biohemijskih i analiza hormona, tako i različitih genetičkih testova.

Kroz naše laboratorijske genetičke konsultacije za NIPT testove i kod prirpeme za VTO, bićete u mogućnosti da se adekvatno usmjerite na analize koje su vam tražene, posavjetujete se o onome što vas zanima u domenu genetičkog testiranja muškog i ženskog infertiliteta i završite ovaj veliki dio pripreme za VTO proceduru u najkraćem mogućem roku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.